Young Blood Natural Loose Mineral Fondöten ||






Fondöten, ciltteki kızarıklıkları, lekeleri ve morlukları kapatmaya yarayan ve ciltte pürüzsüz bir zemin oluşturmak için kullanılan en önemli makyaj malzemelerinden biridir. Köpük, likit, krem gibi değişik kıvam ve formlarda üretilebilen bu ürünler, makyaja başlarken ciltte kusursuz bir zemin oluşturmaktadır. Parmak uçlarınızın yardımı ve özel süngerlerle birlikte sürülen fondötenler, cilt rengiyle de uyumlu olmalıdır. Bu anlamda fondöten seçimi yaparken, üründen bir miktar alarak çenenize sürebilir ve teninizle olan uyumunu kontrol edebilirsiniz. Fondöten rengini en iyi çene bölgesinde test edebilirsiniz. Bu uyumu ayrıca gün ışığında kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Çünkü mağaza ışıkları altında gerçek rengi yakalamak zor olmakla beraber sizi yanıltabilir.

Günümüzde bakımlı bayanların makyaj ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla üretilen Young Blood Natural Loose Mineral Fondöten , birçok konuda cildinize yardımcı olabilmektedir. İçerdiği mineraller ile uzun süre dayanıklı bir kapatma sağlamaktadır. Koku ve tat içermeyen YoungBlood Natural Loose Mineral Fondöten, saf minerallerden oluşturulduğu için akne ve siyah nokta oluşumuna da sebep olmamaktadır. Doğal görünümlü tonlarda üretilen bu ürün, tüm cilt tipleri için de uygun renk seçenekleri sunmaktadır. Özel tasarlanmış kutusu ve bacalı plastik kapağı sayesinde gerekli miktarda ürünü denemeniz düşünülerek tasarlanmıştır. Tüm cilt tiplerine uygun olarak üretildiğini belirtmiştik. Ayrıca ciltte uygulanan cerrahi müdahaleler sonrası akneli ciltler için de mükemmel bir ürün olarak dikkat çekmektedir. Toz mineral fondötenleri kullanırken ince hangi tür kapatıcılık istediğinize karar vermeniz gerekecektir. Hafif, orta ve yoğun şeklinde kararınızı verdikten sonra uygun fırça ile yüzünüze uygulayabilirsiniz. Ayrıca YoungBlood Natural Loose Mineral Fondöten kullandığınız andan itibaren bu esnekliği yüzünüzde hissedebilirsiniz. Toz fondöten kullandığınız da ise gün içerisinde hiç makyaj yapmamış gibi bir izlenim oluşturulabilmektedir. 

Ürünün bileşenleri: Mika, demir oksitler, bizmut okskiklorit ve titanyum dioksittir. İçeriğinde ayrıca UV koruması sağlayan titanyum dioksit, eşsiz mineraller arasındadır. Billur kayalardan üretilen mika minerali de fondötenin kaymasını ve parlamasını sağlamaktadır. İçeriğinde bulunan demir oksit sayesinde ise renk varyasyonu sağlanmaktadır. Young Blood Fondöten tüm bu özellikleri dolayısıyla günümüzde tercih edilen bir ürün haline gelmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder


Yukarı :)
'' ''